Gizlilik İlkeleri

Hementasarim.com ile paylaştığınız ad, soyad, telefon va mail gibi bilgiler kesinlikle 3. şahıslarla paylaşılmaz. Verdiğiniz bilgiler sizinle iletişim kurulması için gereklidir. Üye olan, sipariş veren tüm kullanıcılar bunları okumuş ve kabul etmiş sayılır. 

İşbu Gizlilik İlkeleri, Hementasarim.com platformu Hemen Tasarım İnc.’in sayfalarındaki gizlilik ve güvenlik hususundaki sorumluluklarının tespiti için hazırlanmıştır. 

Hementasarim.com platformunu kullanarak aşağıda belirtilen “Gizlilik Politikası”nı kabul etmiş sayılırsınız.

Sitemizde bulunan tüm sayfalar Hementasarim.com platformumuza aittir ve satışa sunulan tüm paketler de çeşitli tedarikçi ve sağlayıcılar vesilesiyle dahi olsa tarafımızdan organize edilmekte, paket haline getirilmektedir. 

Gizlilik Politikamız

Hementasarim.com olarak siz kullanıcı ve müşterilerimizden alınan tüm bilgileri ve kişisel verileri saklamayı taahhüt ederiz. Daha iyi hizmet sunabilmek için azami düzeyde bilgiyi almaktayız. Bu sayfada işlenen, ayrıntılarıyla belirtilen tüm detay ve hususlar gizlilik ve güvenik sözleşmemiz kapsamındadır. Bu sözleşmede ne tür işlemlerle, ne tür bilgilerin alındığı, işlendiği ve hangi maksatla kullanıldığı açıklanmıştır. https://www.hementasarim.com URL uzantılı web sitemizi kullanarak bu bilgileri toplama hakkını Hementasarim.com’a sunmaktasınız. Bu kullanım ile kabul ettiğinizi taahhüt etmiş sayılırsınız. 

Alınan Bilgiler ve Kullanımı

Web sitemizden aldığınız hizmete, kullanım durumunuza bağlı olarak şu bilgilerin bazılarını, kısmilerini veya tamamını sizlerden talep etmekteyiz. Adınız, soy adınız, telefon numaranız, email adresiniz, faks numaranız, adres bilgileriniz. Büyük oranda TC kimlik numaranız veya pasaport bilgileriniz sizlerden ekstrem bir durum, iptal-iade durumu olmadıkça talep edilmez. Talep edilmesi zaruri olduğu durumlarda ise kesinlikle sistemimizde kayıt altına alınmaz. 

Bu bilgilerin dışında gerekli görülmesi durumunda bazı belgeler talep edilebilir. Bu durumda sizden talep edilen verileri belirtilen sürede Hementasarim.com’a ulaştırmakla yükümlüsünüz. Faturalandırma ve gerekli durumlarda karşımızda gerçek bir muhatap bulmak maksadıyla T.C. Kimlik bilgileriniz talep edilebilir. Bu işlem yalnızda fatura kesim işlemlerinde kullanılır veya gerçek hak sahibi olduğunuzun ispatı ve yasal mercilerin talep etmesi durumunda ibrazı için kullanılacaktır. Bunun dışında bir maksatla kullanımı, yasal merciilerin haricinde üçüncü şahıslarla paylaşılması kesinlikle söz konusu değildir. 

IP Adresiniz çerezler kapsamında İnternet sitemizi yönetmek için kullanılacaktır. Satın alım ve iletişim formlarında, üyelik formlarında sizden talep edilen bilgiler acil durumlar, faturalandırma ve sitemizi daha güvenli kullanmanız amacıyla kullanılmaktadır. Kullanıcılarımızın talepleri doğrultusunda kişisel veriler ve tarafınızdan sağlanan tüm bilgiler sistemlerimizden yedekleme olmaksızın sonsuza dek kaldırılabilmektedir. Bunun haricinde hiç bir şekilde ve hiç bir maksatla başkası ile talep edilen bilgiler paylaşılmayacaktır. (Türkiye Cumhuriyeti yasal birim ve mercilerin talepleri, hukuki zorunluluklar dışında)

Alışveriş ve site kullanımında talep edilen ad, soyad, mail ve telefon gibi bilgiler size daha iyi hizmet sunabilmek, doğru ve eksiksiz teslimat sağlamak amacıyla talep edilir. 

Web sitemizde kişiel veri stoğu, data pazarlaması ve veri satışı kesinlikle yapılmamaktadır. 

Hosting, Alan adı ve bazı ek servisler üzerinden web site hizmetleri sunmaktayız. Sizlerden talep edilen bilgiler bu alanlarda kullanılmaz ve paylaşılmaz. Sizin adınıza anonim veya Hemen Tasarım verileri üzerinden kayıtlarınız oluşturulmaktadır. Ek TC veya .TR uzantılı alan adları için hosting firmalarınca talep edilen ilgili kişi kimlik belgesi sizin adınıza firmaya iletilmektedir. 

Hementasarim.com, toplanan bilgileri yetkisiz erişime tamamen kapatmıştır. Erişim engeli, veri güvenliği için gerekti tüm önlemler alınmış ve bu kapsamda temel sunucularımızın yer aldığı Turhost sunucularında güvenlik, SSL vb. tüm gerekli yazılımsal ve donanımsal alt yapı oluşturulmuştur. Yine de oluşabilecek herhangi bir siber saldırı karşısında verilerin barındırıldığı sunucuların Hosting firmasında olması dolayısıyla Hementasarim.com’un verilerin dağıtılmasında hiçbir hukuki ve cezai sorumluluğu bulunmamaktadır. Çerezler internet tarayıcınız ve site hesabınızı tanıyabilmek amacıyla kullanılır. “Çerez” adı verilen bu bilgiler tarayıcınızın veri saklama yeteneğine bağlıdır. Hementasarim.com bu çerezleri tarayıcınızın özelliğini kullanarak işleyebilmektedir. Bu çerezlerin bilgisayar ve tarayıcınız tarafından yüklenmesini engellemeniz mümkündür. Ancak Hementasarim.com platform hizmetlerini bu durumda tam anlamıyla kullanamama ihtimaliniz vardır. 

Bu çerezlerin bilgisayarınıza yüklenmesini engelleyebilirsiniz fakat böyle bir durumda Webruz web sitesi’nden tam anlamıyla yararlanamazsınız.

Yorumlar: Ziyaretçiler sitede yorum bıraktığında yorum formunda gösterilen verileri ve ayrıca istenmeyen yorum tespitine yardımcı olmak için ziyaretçinin IP adresi ve tarayıcı bilgisi metnini de toplarız.

Ortam: Görselleri web sitesine yüklerseniz, gömülmüş konum verileri (EXIF GPS) içeren görseller yüklemekten kaçınmalısınız. Web sitesi ziyaretçileri, web sitesindeki görsellerden herhangi bir konum bilgisini indirip çıkarabilir.

İletişim formları: Herhangi bir talep ile ilgili olarak göndereceğiniz e-postalarda, asla kredi kartı numaranızı veya şifrelerinizi yazmayınız. E-postalarda yer alan bilgiler üçüncü şahıslar tarafından görülebilir. E-postalarınızdan aktarılan bilgilerin güvenliğini hiçbir koşulda garanti edemeyiz.

Çerezler: Sitemize bir yorum bırakırsanız, isminizi, e-posta adresinizi ve web sitenizi çerezlerde kaydetmeyi seçebilirsiniz. Bunlar size kolaylık sağlamak içindir, böylece başka bir yorum bıraktığınızda bilgilerinizi tekrar doldurmanız gerekmez. Bu çerezler bir yıl süresince kalır.

Bir hesabınız varsa ve bu siteye giriş yaparsanız, tarayıcınızın çerezleri kabul edip etmediğini belirlemek için geçici bir çerez ayarlayacağız. Bu çerez hiçbir kişisel veri içermez ve tarayıcınızı kapattığınızda atılır.

Giriş yaptığınızda, giriş bilgilerinizi ve ekran görüntüleme seçiminizi kaydetmek için birkaç çerez kaydedeceğiz. Giriş çerezleri iki gün ve ekran seçenekleri çerezleri bir yıl boyunca kalır. “Beni hatırla” seçeneğini seçereniz, girişiniz iki hafta boyunca devam eder. Hesabınızdan çıkış yaparsanız, giriş çerezleri kaldırılacaktır.

Yasal Bilgilendirme

Hemen Tasarım, tüm faaliyetleri süresinde yasal merciilerle işbirliğini sürdürmektedir. Gerektiği durumlarda müşteri ve kullanıcılarına haber vermeksizin kişisel verileri hukuki mercilerle paylaşma hakkına sahiptir. 

Sözleşme Değişikliği

Detaylarıyla ele alınan bu gizlilik ve güvenlik sözleşmesindeki her değişiklik bu sayfada görünür olacaktır. Hementasarim.com, haber vermeksizin bu sözleşmeyi değiştirme ve güncelleme hakkına sahiptir. İstediğiniz zaman üyeliğinizi iptal edebilir, sildirebilirsiniz. (Ek bayilik veya yıllık abonelik almadığınız sürece)

Hementasarim.com, gizlilik sözleşmesi T.C. Yasal Hükümlülüğü bulunan merciilerce düzenlenen ve yasalarla kanunlaştırılılan tüm kurallara uymayı, KVKK hüküm ve sorumluluğuna uymayı taahhüt eder. 

Fikri Mülkiyet Hakları

İşbu Site’de yer alan ünvan, işletme adı, marka, patent, logo, tasarım, ve ürünler tescilli veya tescilsiz tüm fikri mülkiyet hakları site işleteni ve sahibi firmaya veya belirtilen ilgilisine ait olup, ulusal ve uluslararası hukukun koruması altındadır. İşbu Site’nin ziyaret edilmesi veya bu Site’deki hizmetlerden yararlanılması söz konusu fikri mülkiyet hakları konusunda hiçbir hak vermez.
Site’de yer alan ürünler hiçbir şekilde çoğaltılamaz, yayınlanamaz, kopyalanamaz ve aktarılamaz. Site’nin bütünü veya bir kısmı diğer bir internet sitesinde izinsiz olarak kullanılamaz. 

Mücrip Sebepler

Tarafların kontrolünde olmayan; tabii afetler, yangın, patlamalar, iç savaşlar, savaşlar, ayaklanmalar, halk hareketleri, seferberlik ilanı, grev, lokavt ve salgın hastalıklar, altyapı ve internet arızaları, elektrik kesintisi gibi sebeplerden (aşağıda birlikte “Mücbir Sebep” olarak anılacaktır.) dolayı sözleşmeden doğan yükümlülükler taraflarca ifa edilemez hale gelirse, taraflar bundan sorumlu değildir. Bu sürede Taraflar’ın işbu Sözleşme’den doğan hak ve yükümlülükleri askıya alınır. 

Tebliğat

İşbu Sözleşme ile ilgili taraflara gönderilecek olan tüm bildirimler, Firma’nın bilinen e.posta adresi ve kullanıcının üyelik formunda belirttiği e.posta adresi vasıtasıyla yapılacaktır. Kullanıcı, üye olurken belirttiği adresin geçerli tebligat adresi olduğunu, değişmesi durumunda 5 gün içinde yazılı olarak diğer tarafa bildireceğini, aksi halde bu adrese yapılacak tebligatların geçerli sayılacağını kabul eder.

Delil Sözleşmesi

Taraflar arasında işbu sözleşme ile ilgili işlemler için çıkabilecek her türlü uyuşmazlıklarda Taraflar’ın defter, kayıt ve belgeleri ile ve bilgisayar kayıtları ve faks kayıtları 6100 sayılı Hukuk Muhakemeleri Kanunu uyarınca delil olarak kabul edilecek olup, kullanıcı bu kayıtlara itiraz etmeyeceğini kabul eder.

Uyuşmazlıkların Çözümü

İşbu Sözleşme’nin uygulanmasından veya yorumlanmasından doğacak her türlü uyuşmazlığın çözümünde İstanbul Anadolu Adliyesi Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir.

Güvenlik

Hementasarim.com kullanıcıların bilgilerinin güvenliğini ve gizliliğini sağlamak için gerekli önlemleri almaktadır, bu amaçla, başka programlar kullanabilir. Ancak gerekli bilgi güvenliği önlemlerinin almasına karşın internet sitesine ve/veya sisteme yapılan saldırılar sonucunda kişisel bilgilerin zarar görmesi veya üçüncü kişilerin eline geçmesi durumunda, hementasarim.com sitesi herhangi bir sorumluluğu olmayacaktır.

Sistemle ilgili sorunların tanımlanması, güvenlik ve verilen hizmet ile ilgili çıkabilecek sorunların veya uyuşmazlıkların hızla çözülmesi için kullanıcıların IP adreslerini kaydedilmektedir. IP adresleri, kullanıcıları genel bir şekilde tanımlamak ve kapsamlı demografik bilgi toplamak amacıyla da kullanılabilir.

Sitemizde bilgi kaybını, bilginin izin verilmeyen kullanımını ve izinsiz değiştirilmesini engellemek için firmamızca uygulanan güvenlik önlemleri bulunmaktadır. Bu güvenlik önlemleri şunlardır;
1- SSL Sertifikası ile kredi kartı tahsilâtı sırasında Secure Socket Layer ile şifreli olarak kredi kartı bilginiz Banka’ya iletilir.
2- Kredi kartı numaranız kesinlikle kaydedilmez. Sadece işlem yaptığınız anda kullanılan kart numaranızı biz de bilmeyiz. Sadece siz ve banka arasında olan bu işlem bizim sitemiz üzerinden olsa da işlem sırasında kredi kartınız sizin ile banka arasında bir sırdır.

Diğer sitelerden gömülen içerik

Bu sitedeki makaleler gömülü içerik (ör. videolar, resimler, makaleler, vb.) içerebilir. Diğer web sitelerinden gömülen içerik, ziyaretçinin diğer web sitesini ziyaret etmiş gibi, tam olarak aynı şekilde davranır.

Bu web siteleri sizin hakkınızda veri toplayabilir, çerez kullanabilir, üçüncü taraf tarafından gömülmüş şeklide takip yapabilir ve bir hesabınız varsa ve bu web sitesinde oturum açtıysanız, gömülen içerikle etkleşiminizi takip etme dahil olmak üzere, bu gömülen içerikle etkileşiminizi izleyebilir.

Verilerinizi ne kadar süre tutarız

Bir yorum bırakırsanız, yorum ve meta verileri süresiz olarak saklanır.

Web sitemize kayıt yaptıran kullanıcılar için (varsa) kullanıcı profilinde sağladıkları kişisel bilgileri de saklarız. Tüm kullanıcılar kişisel bilgilerini istedikleri zaman görebilir, düzenleyebilir veya silebilir (kullanıcı adı değiştirme hariç). Web sitesi yöneticileri de bu bilgileri görebilir ve düzenleyebilir.

Ayrıca, hakkınızda tuttuğumuz tüm kişisel verileri de silmeyi isteyebilirsiniz. Bu, idari, yasal veya güvenlik amaçlarına uymak zorunda olduğumuz hiçbir veriyi içermez.

İstisnai Haller

Aşağıda belirtilen sınırlı hallerde hementasarim.com, işbu “Gizlilik İlkelerini” hükümleri dışında kullanıcılara ait bilgileri üçüncü kişilere açıklayabilir;

  1. Kanun, Kanun Hükmünde Kararname, Yönetmelik v.b. yetkili hukuki otorite tarafından çıkarılan ve yürürlükte olan hukuk kurallarının getirdiği zorunluluklar da;
  2. Kullanıcılarla akdettiğimiz sözleşmelerin gereklerini yerine getirmek amacıyla;
  3. Yetkili idari ve adli otorite tarafından usulüne göre yürütülen bir araştırma veya soruşturmanın yürütümü amacıyla kullanıcılarla ilgili bilgi talep edilmesi halinde;
  4. Kullanıcıların hakları veya güvenliklerini korumak için bilgi vermenin gerekli olduğu hallerde.

Yukarıda belirtilen haklarınızı kullanmak için kimliğinizi tespit edici gerekli bilgiler ve kullanmak istediğiniz hakkınıza yönelik açıklamalarınızla birlikte, talebinizi KVK Kanunu’nun 11inci maddesinde belirtilen, hangi hakkınızın kullanımına ilişkin olduğunu da belirterek, destek@hementasarim.com adresine alındı teyitli şekilde iletebilirsiniz.

WeCreativez WhatsApp Support
Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Lütfen sorunuzu iletiniz.
👋 Merhaba, nasıl yardımcı olabilirim?
Shopping Cart